Despre Noi

Ozler Romania

Despre noi

La Ozler, vă oferim soluții bazate pe costuri și grafice de timp fiabile care asigură o mai mare eficiență și siguranță pe șantierele de construcții. Personalizat și condus de un parteneriat bazat pe încredere.

SC OZLER COFRAJE SRL Cooperare

OZLER Formwork and Schele Systems a fost înființată în Istanbul în 1996 cu scopul de a oferi servicii ca partener de afaceri companiilor de construcții. Oferim o gamă largă de servicii, cum ar fi planificarea proiectelor, proiectarea, producția, vânzările, afacerile de închiriere, suport tehnic post-vânzare, supraveghere și consultanță de proiect.

Propunem soluții de cofraj și schele industriale rapide și economice, ajutate de inginerie, analiză și rapoarte cu experții noștri tehnici experimentați și dinamici.

OZLER își deservește clienții cu o forță de muncă de 150 de angajați într-o unitate de 22.000 m², din care 7.000 m² sunt acoperiți ca zonă de producție și 15.000 m² sunt păstrați deschisi pentru depozitare.

Compania noastră investește în cercetare și dezvoltare cu un sentiment continuu de inovație într-un mediu de lucru modern, înconjurat de reguli de siguranță zero defecte, folosind tehnologie și mașini de ultimă generație; precum mașini automate de tăiat și ștanțat, centre de prelucrare a metalelor, robotice și mașini automate de sudat și mașini CNC pentru tăiat și îndoit pentru a produce produse de înaltă calitate.

OZLER continuă să crească continuu de la înființare și deservește numeroase companii locale și străine, atât în ​​țară, cât și în străinătate. Odată cu dezvoltarea serviciilor de construcții ale companiilor turcești pe piețele externe, continuăm să servim ca partener de afaceri și în aceste țări.

Proiectele realizate de OZLER până astăzi au fost întotdeauna produsul unui serviciu robust și de înaltă calitate. Pe lângă această conștientizare a calității, clienții au distins foarte bine OZLER de ceilalți cu siguranță datorită livrărilor la timp și apelurilor înapoi rapide.

De asemenea, ați dori să cumpărați la timp produse de calitate, cu prețuri corecte și servicii excelente?

De ce Ozler?

Sistemul nostru de siguranță este lider mondial:

Siguranța pe primul loc și În primul rând

– Implică activ toți angajații

– Toată lumea poartă responsabilitatea: de ex. pentru -respectarea regulilor de salvare a vieții, obligația de a întrerupe munca

– Sunt oferite cursuri de instruire necesare și avansate în materie de siguranță

– Cu sistemul de management EHS, acesta are o bază stabilă și este ferm ancorat în întreaga companie.

Productivitate

– Eficientizarea șantierului

– Vă puteți baza pe organizarea și coordonarea perfectă pentru un proces sigur și fără probleme la fața locului

– Management de proiect cu cea mai mare fiabilitate posibilă în calcul și planificare

– Management de proiect stabilit cu integrare strânsă a tuturor meseriilor

Expertiză

– Lider în industrie, bine întemeiat și detaliat

– Echipe de inginerie cu cunoștințe extinse despre produse și aplicații

– Experiență la nivel mondial pentru soluții locale de la numeroase șantiere

– Experienta in domeniul cofrajelor, schelelor si tehnologiei de siguranta din 1996

– Consultanță solidă privind soluțiile de siguranță și acces de către coordonatorii noștri de sănătate și siguranță

 

Cele mai bune soluții

Personalizat și bine gândit

– Sisteme de cofraj si suport

– Acces la inaltime si schela

– Sisteme de siguranta

– Sisteme de cofraj si suport

– Acces la inaltime si schela

– Sisteme de siguranta

Țările Ozler

Experții noștri Global of Forming & Shoring împreună cu cele mai noi tehnologii software care ajută la soluții de proiectare atât pentru a anticipa, cât și a rezolva problemele și pentru a economisi bani pentru dvs., ne permit să proiectăm și să oferim soluții valoroase chiar și pentru cele mai complexe proiecte.

Patru stâlpi ai siguranței

De la ecran la hârtie la la fața locului; misiunea noastră este să oferim cel mai eficient și mai sigur design pe fiecare șantier.

Telefon Call Now
Telefon Get Offer
Whatsapp WhatsApp